ArielAnubis (09-03-2010)
Jak w temacie. Wył±czam z sieci wł±czam i nic. Co¶ się *******. Cały czas pisze na wy¶wietlaczu booting i nic. Zadnego obrazu. Odł±czam dysk i też nic. Da radę go jako¶ zrestartować. Pomóżcie jak możecie. Serwis mi się nie u¶miecha bo za dużo czasu bez tv.
Spróbuj, może wykasowała ci się pamięć z systemem operacyjnym. Włóż pena z softem, może go zauważy. Nic innego nie da sie wykombinować. To nie tuner standardowy, gdzie można soft pchać po RS-ie.
ArielAnubis (09-03-2010)
Nie widzi pena. Klapa. Przez totala tez nie moge sie polaczyc
Tak sam z siebie padł, czy co¶ kombinowałe¶, instalowałe¶?. Tuner naprawdę trudno uwalić, Menu instalacji ci się w ogóle pojawia? możesz spróbować przy starcie przytrzymać OK powinno pojawić się menu do instalacji firmware i wtedy podł±czyć pena, wszystko rób ze spokojem bez paniki bo w takich sytuacjach 2s wydaj± się wieczno¶ci±.
ArielAnubis (09-03-2010)
Szczerze ? Zainstalowałem spolszczenie do kgd zawiesil sie zrestartowalem i klapa. pojawia sie jeszcze napis ERROR NO_DISK i napis CONNECT AS. Bez roznicy czy podlaczony jest dysk czy nie.
otworz azboxa-zdejm obudowe i znajdz bateryjke taka jak w kompie plaska wyjmij ja i poczej´kaj pare minut.Potem zloz wszystko do kupy i odpal boxa-mnie pomoglo
ArielAnubis (09-03-2010)
Menu upgradu się nie pojawiło. Wyj±łem baterię i też nie pomagało. Dzwoniłem na serwis ten ze strony Tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się tutaj. Kazali słać tunerek do serwisu bo powiedzieli że to wina zasilania musi być. Ale znalazłem na tej ko¶ci z pamięci± podręczn± tak± maluteńk± przesuwkę. Przeł±czyłem i dalej nic. Wrociłem do poprzedniego ustawienia i tuner odpalił i na razie chodzi. Dziękuję Wam naprawdę za tak szybk± reakcję w mojej kwestii i za udzielon± pomoc. Mam nadzieję ze bede mogł Wam się jak najszybciej odwdzięczyć a na pocz±tek zapraszam na piwo![]()
Dzieki za zaproszenie-browara wypijemy jak bedzie okazja-narazie fajno ze Ci box odpalil.