+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Temat: Nowy soft azbox-0.9.4991

Share/Bookmark
    Junior Member bb22 is on a distinguished road Avatar bb22
    Podziękuj
    0
    Podziękowań 0 Razy w 0 Postach

Nowy soft azbox-0.9.4991

Tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się tutaj

fixed udp stream feature | improved recording process | improved multimedia playback | fixed hang when playing mkv with dts tracks

Administrator Marcin ma wyłączoną reputację Avatar Marcin
    Podziękuj
    0
    Podziękowań 12 Razy w 10 Postach

Dla zainteresowanych plik do ściągnięcia z lokalnego serwer. Proszę o testy i informacje jak się sprawuje nowy soft na który czekaliśmy ponad miesiąc!.
    Załączone Pliki
    probably best soft 0.9.4890

Junior Member mhj is on a distinguished road Avatar mhj
    Podziękuj
    0
    Podziękowań 2 Razy w 2 Postach

youtube nie dziala u mnie nie wiem jak u innych

Junior Member ROBERT45 is on a distinguished road Avatar ROBERT45
    Podziękuj
    0

Wszystko działa znakomicie i jakby o 15% szybciej,nagrywanie odtwarzanie cacuś................pozdrawiam

Member bgr is on a distinguished road Avatar bgr
    Podziękuj
    0

Premium hd. Wgrałem nowy soft 2-krotnie. Każda próba nagrywania z pilota programu Eurosport HD kończyła się zawieszeniem tunera. Na innych kanałach nie próbowałem, ale dla mnie wystarczającym jest te 8 - 10 prób na Eurosporcie. Wróciłem do 4931.

Administrator Marcin ma wyłączoną reputację Avatar Marcin
    Podziękuj
    0
    Podziękowań 12 Razy w 10 Postach

fakt chodzi to płynniej ale... na kanałach HD przycina co jakiś czas, Youtube nie działa, DTS niby działa (sprawdzałem 1 film) jednak momentami jeszcze słychać delikatnie haczenie, nadal problemy z nagrywaniem (jednego kanału i oglądaniem drugiego) przy włączonym timeshift, bez timeshift jeszcze nie sprawdzałem, przetestuje jeszcze z jeden dzien i jak tak dalej pojdzie to wracam do 4931 + prioryty manager . Uhhh chyba tracę już cierpliwość!!
    probably best soft 0.9.4890

Junior Member ccsdrf is on a distinguished road Avatar ccsdrf
    Podziękuj
    0

soft wydaje się chodzić trochę żwawiej, ale niestety u mnie DTS dalej się tnie, a w jednym filmie to tylko cisza

Junior Member cichy111 is on a distinguished road Avatar cichy111
    Podziękuj
    0

Cytat Napisał bgr Tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się tutaj
    Premium hd. Wgrałem nowy soft 2-krotnie. Każda próba nagrywania z pilota programu Eurosport HD kończyła się zawieszeniem tunera. Na innych kanałach nie próbowałem, ale dla mnie wystarczającym jest te 8 - 10 prób na Eurosporcie. Wróciłem do 4931.
    Zainstalowałem soft 0.9.4991 i Eurosport HD nagrywa i odtwarza bez problemu.

Member bgr is on a distinguished road Avatar bgr
    Podziękuj
    0

@cichy111
    to tylko potwierdza moje zdanie prezentowane od dawna o azboxach hd, że linia produkcyjna Opensata miast produkować modele o tych samych parametrach wytwarza dziwnym trafem produkty o tej samej nazwie a zupełnie innych parametrach. Zauważyłem, że jak dany soft chwalą posiadacze premium+ to u mnie się kwasi i na odwrót. Na sofcie 9431 nie mam żadnych problemów.
    PS
    Nie napisałeś, czy masz ten sam model tunera co ja.

Junior Member cichy111 is on a distinguished road Avatar cichy111
    Podziękuj
    0

Cytat Napisał bgr Tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się tutaj
    @cichy111
    to tylko potwierdza moje zdanie prezentowane od dawna o azboxach hd, że linia produkcyjna Opensata miast produkować modele o tych samych parametrach wytwarza dziwnym trafem produkty o tej samej nazwie a zupełnie innych parametrach. Zauważyłem, że jak dany soft chwalą posiadacze premium+ to u mnie się kwasi i na odwrót. Na sofcie 9431 nie mam żadnych problemów.
    PS
    Nie napisałeś, czy masz ten sam model tunera co ja.

Mam tuner " Premium HD " kupiony w grudniu 2009 roku jeżeli data kupna coś znaczy.

+ Odpowiedz na ten temat

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia