Tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się tutaj
fixed udp stream feature | improved recording process | improved multimedia playback | fixed hang when playing mkv with dts tracks
youtube nie dziala u mnienie wiem jak u innych
Wszystko działa znakomicie i jakby o 15% szybciej,nagrywanie odtwarzanie cacuś................pozdrawiam
Premium hd. Wgrałem nowy soft 2-krotnie. Każda próba nagrywania z pilota programu Eurosport HD kończyła się zawieszeniem tunera. Na innych kanałach nie próbowałem, ale dla mnie wystarczającym jest te 8 - 10 prób na Eurosporcie. Wróciłem do 4931.
fakt chodzi to płynniej ale... na kanałach HD przycina co jakiś czas, Youtube nie działa, DTS niby działa (sprawdzałem 1 film) jednak momentami jeszcze słychać delikatnie haczenie, nadal problemy z nagrywaniem (jednego kanału i oglądaniem drugiego) przy włączonym timeshift, bez timeshift jeszcze nie sprawdzałem, przetestuje jeszcze z jeden dzien i jak tak dalej pojdzie to wracam do 4931 + prioryty manager. Uhhh chyba tracę już cierpliwość!!
soft wydaje się chodzić trochę żwawiej, ale niestety u mnie DTS dalej się tnie, a w jednym filmie to tylko cisza![]()
Zainstalowałem soft 0.9.4991 i Eurosport HD nagrywa i odtwarza bez problemu.Napisał bgr Tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się tutaj
@cichy111
to tylko potwierdza moje zdanie prezentowane od dawna o azboxach hd, że linia produkcyjna Opensata miast produkować modele o tych samych parametrach wytwarza dziwnym trafem produkty o tej samej nazwie a zupełnie innych parametrach. Zauważyłem, że jak dany soft chwalą posiadacze premium+ to u mnie się kwasi i na odwrót. Na sofcie 9431 nie mam żadnych problemów.
PS
Nie napisałeś, czy masz ten sam model tunera co ja.
Napisał bgr Tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się tutaj
Mam tuner " Premium HD " kupiony w grudniu 2009 roku jeżeli data kupna coś znaczy.